Bölcs Lázadó 2010.08.19. 02:24

Templomkert

A mai nap szó volt az urbanista blogon arról, hogy a Jobbágyik - a feudális középkori restaurációs projektje keretében - felépíttetné a Rákosi elvtárs által földig romboltatott Regnum Marianum templomot, mely a legrégebbi "multi", a magyaridegen, hírhedt Multinacionális Katolikus Agymosó Egyháznak az egyik kirendeltsége volt. Bár Rákosi elvtársnak akadtak bizony hibái bőven, azért azt minden felvilágosult ember (Magyarországon sajnos ez egy törpe kisebbség) lelkében érzi, hogy ez valahol egy bár egy kissé progresszív - és emiatt ismét csak magyaridegen -, mégis előremutató, hasznos lépés volt tőle.

Az urbanista blog ezután hosszasan fejtegeti, milyen lehetséges opciók kínálkoznak az újjáépítés mellett-helyett.

Azonban az egyetlen - és valószínűleg a legértelmesebb - megoldásról nem esett szó.

Ez pedig a

TEMPLOMKERT.

 

Ahelyett, hogy a sok behülyített, agymosott parasztot feldühítenénk a templomok hathatós és gyors lerombolásával, miért ne hozhatnánk inkább létre egy Templomkertet?

Ahogy létrehoztunk egy Szoborparkot, ahová a kommunista ideológia során készült szobrokat gyűjtöttük össze és telepítettük (és most idegenforgalmi látványosság is egyben), ugyanúgy létrehozhatnánk a város valamelyik kihasználatlan, félreeső, posványos részében egy hatalmas templomkertet, ahová az ország összes templomát átszállíthatnánk. Itt aztán igazi középkori hangulatban az összes paraszt egy helyen megcsodálhatja a templomokat, a babonásabbik akár imádkozhat is a neki kedvére való templomban. Mivel már a vidéki parasztok is szinte minde bekötötték az internetet otthonra - bizonyíték erre az újfasiszta Jobbágyik párt megerősödése - ezért a Templomkert tartalmazhatna egy kisebb szerverfarmot is, ami lehetővé tenné a parasztoknak a távimádkozást illetve kisebb fórumot is kialakíthatnánk számukra, ahol együtt szidhatják a zsidókat és a cigányokat, miközben a magyar Jézus érdemeit és a keresztény felebaráti szereretet dicsőítik.

Szabaduljunk meg végre a ránkerőltetett idegen ideológiáktól: száműzzük a kommunista ideológiák mellé a középkori ragadványépületeket is a megfelelő helyre, telepítsük őket a Templomkertbe!

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://bolcslazado.blog.hu/api/trackback/id/tr712232081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ThunderWolf 2010.08.20. 13:55:06

Hát ez a post óriási lett! :D
De belépődíjat is kéne fizettetni, mert a sok zombinak az artista meg a többi mindent megér.

kőleves 2010.08.20. 14:44:38

te bizonyára Tóta W. és Bede Márton szerelemgyermeke lehetsz

LuiKang 2010.08.20. 22:28:14

Én tudok jobbat: majomketrec. Jó nagy, valami félreeső helyen.

Oda kéne a magadfajtát összezárni, és ha már nagyon unatkozunk jókedvünkben, néha megnéznénk ott titeket egy kupacban.

Versenycsiga 2010.08.22. 22:38:28

Csibém, ha ennyire parasztozol, te ki vagy? Csak nem a csőcselék?

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2010.09.21. 17:35:47

Nem Bölcs Lázadó vagy te, hanem egy Idióta Konformista.
Eszeveszetten agitálsz egy lassan letűnő rezsim, a gyurcsányista, maszopos-szaedeszos maffia konzerválásért. De sajnos a történelem eltapos titeket, mint a hangyákat. Por és hamu lesz a "lázadástok". Majd a baglyok és Havas Zsófika eléneklik felettetek az Internacionálét.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2010.09.21. 17:38:20

"lassan letűnő" alatt azt értem, hogy tavasszal kisipercelt a magyar nép titeket a kormányból, és - óh, mily öröm! - október 3-ik pucoltok az önkormámnyzatokból is. Annak ellenére, hogy a maszopos jelöltek fel sem merik tenni a maszopos logot a plakátjaikra, csak valami miniatár van ott, nagyítóval lehetne beazonosítani a Sátán jelét. De szerencsére nekünk éles a látásunk. Úgy bizony! :-D

Nadiposzi (törölt) 2010.10.04. 18:45:23

A blog írója egy baromarcú.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.07.17. 13:14:58

Ezen írás megosztásra került a Szórakoztató Valláskritika közösségi oldalon.

www.facebook.com/pages/Sz%C3%B3rakoztat%C3%B3-Vall%C3%A1skritika/122713367809424

samer 2011.10.30. 08:10:38

@IGe: Szerintem csak a tahóság oldalon lenne a helye...
süti beállítások módosítása