a jobbik párt venn diagrammja


A bejegyzés trackback címe:

https://bolcslazado.blog.hu/api/trackback/id/tr914460262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fekete Sámuel 2012.06.30. 20:49:10

Ilyen apróságok, hogy pl. a (régi) szdsz után a jobbik szavazói között vannak diplomások a legnagyobb arányban, igazán ne zavarjanak...

Mekkora hülye zsidó is vagy te, fiam!

A "bölcs", aki magát nevezte ki bölcsnek... mekkora szánalom...

Bölcs Lázadó · http://bolcslazado.blogspot.com 2012.07.14. 12:09:15

ez csak a rendkívűl elmaradott magyar "oktatási" rendszert képviseli, az egyenhuhogó birkaképzőt ahonnan aki okmánnyal kijön, az garantáltan vagy tesco árufeltöltő lesz, vagy ha tehetséges, akkor mások seggében nyakig mártozó okleveles seggnyalógép

Fekete Sámuel 2012.08.10. 22:16:51

Na ja... mindketten tudjuk, hogy valójában ezért akarjátok folyton cigányokkal telenyomni a felsőoktatást :-)

("pozitív diszkrimináció")

Én egyetemet végeztem, külföldön élek - pl. ezért merek őszintén beszélni egy zsidóval. Más gójtól ezt sose fogod megkapni.

Ott, ahol végeztem, a végzős társaim nagyjából fidesz és jobbik között voltak a politikai palettán. És még valami: a zsidókat mind utálták, a fideszesek is. A különbség annyi volt, hogy a fideszesek magán kommunikációban sem ismerték be.

Ez alól alig volt kivétel. Voltak a zsidók ugye, akik magukat ugye nem utálták, és hát ti ugye köztudottan úgy koncentrálódtok a magyar felsőoktatásban, mintha egy sor marhavagon lenne.

Voltak továbbá ilyen mszp-s, lmp-s (korábban szdsz) arcok, akik tényleg elhitték, hogy ez milyen király. Na ők nagyon kevesen voltak, 10% alatt.

És voltak továbbá azok, akiknek ténylegesen semmi politikai nézete nem volt, csak az, hogy a ti - libsik, komcsik, zsidók - seggeteket nyalva próbálnak meg előrébb jutni az országban. Na ilyenből viszont tényleg elég sok volt. De hogy szerettek is volna titeket? A nagy büdös lószart. Kihasználtak titeket, ha alkalmuk adódott rá, veletek is éppoly görények voltak, mint bárki mással.

Valami oknál fogva ilyen hallgatói klubok, újságok, HÖK és társai szervezésében csaknem kizárólag ez a három csoport vett részt.

Ne örülj, te zsidó. Mi, emberek, gyűlölünk titeket. Nem azrt, mert belénk van kódolva, vagyishogy igen: ti kódoljátok mibelénk. A gonoszságotokkal, a görénységetekkel, a viselkedésetekel.

A te anyád téged akkor ítélt halálra, amikor kisgyermekkorodban azt tanította neked, hogy legyél okos, csalafinta, és járj túl a másik eszén.

Az ember anyák azt tanítják a gyerekeiknek, hogy legyen tisztességes és becsületes.

Ezt a játékot nem 30 éve játsszuk, fiam. Ezt a játékot lassan 2000-2500 éve játsszuk, már a farizeusok óta. Ti feltaláltátok a krisztálytiszta görénységet, amivel sok haszonra tesztek szert - a mi kárunkra. Mi pedig, ha tudunk, a lehető legtöbbeteket kiirtjuk.

Egyszer olvastam egy kimutatást, miszerint egy 120milliós faj volnátok, ha nem tudunk - mi, emberek - rendszeresen irtani titeket a történelem folyamán. Ehhez képest ti - a kommunizmust is beleszámítva - százmilliószám irtottatok ugyan minket, és milliárdjaink életét nyomorítottátok meg (köztük a mai Magyarországét).

De tudod, az arány... a másik elpusztításában elért eredmény nálunk mostanra 90% körül van. Nem vagytok 120millióan. 15millióan vagytok. Mi, emberek, 7milliárdan vagyunk, és növünk. Ti stagnáltok. Az egyetlen szapora csoportotok, az ultraortodoxia meg képtelen bármiféle irányításra.

Minden országban, amit uraltok, egy külön uralkodó elitet kell képeznetek a seggeteket nyaló gójokból, anélkül egyszerűen nem volnátok elegen az irányításhoz.

És persze, ezek közé a gójok közé, olvadoztok befelé. Nem kicsit, nagyon...

Mit gondolsz, meddig fog ez így lenni? Tudod, mi lesz a zsidóság 200 év múlva? Egy szekta jeruzsálemben, meg egy másik new yorkban. Bárhol máshol a világon csak legfeljebb mutatóba élnek majd zsidók.

Ti, pesti zsidók, be fogtok olvadni. Aki nem, az meg elmegy. Ahány maradtok, lesztek majd pár ezren.

Nem közénk, hanem a seggeteket nyaló gójok seregébe. De... mi fog ezek után megkülönböztetni titeket?

Görény emberek mindig voltak, és mindig lesznek. De az az igazi, vegytiszta, krisztálytiszta görénység, amit 2500 éve egy faj képvisel: a zsidó, nemsokára eltűnik a világról.

Én ezért imádkozom, ebben bízom minden erőmmel. Talán így lesz... talán nem. Talán csináltok egy világháborút, és az egész világnak oda lesz. Nem tudom, hogy mi lesz.

Csak annyit tudok, hogy ha megölhetnék 50 zsidót az életem árán, én azt mondanám, oké. És nem vagyok ezzel egyedül.

Hunor Levente 2012.09.08. 16:13:51

@Juhász Jácint: "Ezt a játékot lassan 2000-2500 éve játsszuk, már a farizeusok óta."

Valaki egy kicsit eltévedt. Ez itt a Kárpát-medence.

dr.Hüppögő Balneológus 2012.09.09. 07:03:09

Látom házinácid van, a legelborultabb ázsiai baltás fajtából.
süti beállítások módosítása