Van, amikor egy szerencsétlen, jobb sorsra érdemes városi paraszt nyakába szakad a szerencse. Ilyenkor van amelyik gondol egy nagyot, és az addig fikázott, általa büdösnek, koszosnak gondolt gyönyörű fővárosunkat szemeli ki új lakóhelyéül. Esetleg a kisebb vagyon, amit örököl, vagy lottón nyer, nem elég ahhoz, hogy a teljes lakás árát kifizesse, így egy kis svájci frank alapu hitelhez nyúl, hogy egy új, általa menőnek gondolt lakóparkba költözhessen a tanyáról. Aztán amikor beomlik a forint, akkor persze azonnal szabadulni próbál az egész kócerájtól, ennek ékes példáját láthatjuk az alábbi hirdető példáján is. A képek magukért beszélnek; sajnos a hirtelen jött gazdagsággal nem jár együtt automatikusan a műveltség, vagy akár a legcsekélyebb jó ízlés. Lássuk hát, hogyan próbálta megvetni a koreai gumicsizmáját egy elsőgenerációs elvárosiasodni próbáló egyszerű paraszt a Marina Parton!

 

Nekünk nem kenyerünk eme interiőr pontos megítélése, ám álljon itt néhány hozzászólás az urbanista blogról:

"Nem tudom, hogy láttam-e már életemben ennél visszataszítóbb enteriőrt. Az egymilliós négyzetméterár ettől függetlenül is vicces."

"szar dolog rögtön a konyhában hányni"

"mi a szar ez marina parti lakásba zsúfolt falumúzeum. újabb bizonyíték arra, hogy sok pénzzel sem lehet a jóizlést megvásárolni, az vagy van vagy nincs..."

Kedves Parasztok! A városba vezető út nem az autópályán vagy a keleti pályaudvaron át vezet. A városba vezető út a művelődésen át, a kulturált viselkedésen keresztül, az egymás mellett, harmóniában, civilizáltan élésen át kezdődik. Amelyik paraszt ezt nem érti meg, az jobb, ha megmarad a tanyán. Máskülönben ugyanúgy fog értetlenül cigányozni és zsidózni önkívületben és értetlenül, a fejét vakarva az újépítésű lakótelepi lakásának az előszobájában amikor megkapja a jócskán megemelkedett havi svájci frank alapú törlesztőrészletről szóló csekket, mint ahogy a tanyán anyázott, amikor bekötötték az internetet, és az a sok zavaró és érthetetlen információ egyszerre megjelent az egyszerű paraszti ésszel is felfogható k-infó, meg a jó kis mindennapi betevő állatos pornó mellé.


A bejegyzés trackback címe:

https://bolcslazado.blog.hu/api/trackback/id/tr92370385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

insert random 2010.12.19. 19:12:01

Szerintem Budapestnek meg kéne fontolni, hogy független városállamként elszakadjon Magyarországtól. Legyünk jóindulatúak és csapjuk még hozzá az elővárosokat is, az ott élők legalább tudják, hogy még nem igazi civilizált városi polgárok, ezért nem költöztek még a városon belülre, de már jó úton haladnak. Ezután letelepedési engedélyt csak azoknak adnánk, akik átmentek egy műveltségi- és intelligenciateszten.

Megnézném, hogy a vidék mihez kezd majd fővárosi ipar, közlekedési csomópontok és kultúra nélkül. Na jó, ez utóbbi talán nem is fog nekik annyira hiányozni :)

Ráadásul Tarlós Fideszes létére egész függetlenül viselkedik, ha eléggé összerúgja a port a zorbánnal, akár ki is vívhatjuk függetlenségünket.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.15. 06:53:09

@insert random: Szerintem jót tenne az országnak, ha leszednék róla a BP nevű vízfejet. Ti meg kissé lejjebb adnátok az arcból.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.15. 06:56:33

Nem látom a traktort a kommentem mellett! Mi van, mégsem olyan egyszerű földrajzi helyet meghatározni IP alapján? :)

Fekete Sámuel 2013.03.24. 23:02:23

Tessék. Íme, az elemi zsidó gyűlölet. Így, külön írva...

öszödi mém 2013.03.31. 23:47:41

@Juhász Jácint: Mi az anyádnak zsidózol egy kiváló elhunyt színművészünk neve mögé bújva. Te ultraparaszt.

teddybear01 2013.03.31. 23:48:44

@insert random: Ha paraszt nem szarna, az úr nem enne.

teddybear01 2013.03.31. 23:56:02

Egyébként nem csak egy ilyen izé van a Marina Parton, és gyakori a panelparaszt is a tulajok között.

Attól, hogy pösti a szerencsétlen, még nem lesz ízlése...
süti beállítások módosítása